vHOLSKU:n jalostussuositukset

Virtuaalinen hollanninpaimenkoirayhdistys on laatinut virtuaalisille hollanninpaimenkoirille jalostussuositukset, joita yhdistys toivoo noudatettavan. Suositukset eivät kuitenkaan ole sääntöjä ja suosituksia voi soveltaa perustellusti.

  • Molemmilla vanhemmilla näyttelytulos EH (erittäin hyvä)
  • Molemmat vanhemmat suorittaneet paimennuksen perusradan sekä käyttäytymiskokeen hyväksytysti
  • Molemmat vanhemmat ovat terveitä ja luonteeltaan rodunmukaisia yksilöitä
  • Vanhempien ei tule olla sukua keskenään
  • Vanhemmat on rekisteröity vFCI:n rekisteriin

Muunnosten väliset risteytykset

Virtuaaliselta hollanninpaimenkoirayhdistykseltä voi anoa erikoislupaa muunnosten välisiin risteytyksiin. Luvan voi anoa alla oleviin risteytyksiin sivulta löytyvällä lomakkeella. Risteytyksen perustelut eivät tarvitse olla erityisen pitkät vaan lähinnä ajatus, mitä risteytys toisi molempiin muunnoksiin. Hyväksymisprosessi menee seuraavalla tavalla; rotuyhdistys vastaanottaa lomakkeen, jonka jälkeen joko puoltaa tai vastustaa hakemusta. Rotuyhdistyksen puoltaessa hakemusta, yhdistelmä julkaistaa virtuaaliharrastajien Karvaturrit-foorumilla, jossa kahden (2) virtuaaliharrastajan puoltaessa yhdistelmää, se hyväksytään. Rotuyhdistys perustelee valintaansa, jos hakemusta vastustetaan.

  • Lyhytkarvainen x pitkäkarvainen
  • Lyhytkarvainen x karkeakarvainen

Kasvattajat

Täältä löydät Virtuaalisen hollanninpaimenkoirayhdistyksen kasvattajalistauksen. Voit ilmoittaa kennelisi listaukseen sivulla olevalla lomakkeella, kunhan kasvatat jollain muotoa virtuaalisia hollanninpaimenkoiria, kennelisi sivut ovat valmiit ja tekijänoikeudet kunnossa.

Kennelnimi

Lyhyt kuvaus kennelistä

Kennelnimi

Lyhyt kuvaus kennelistä

Lomakkeet

Kasvattajat

Muunnosristeytykset

Luo kotisivut ilmaiseksi!